Bli medlem

Vi tar in nya medlemmar två gånger om året: när vår- respektive höstterminen startar.

Terminerna startar med två veckors fri prova-på-träning.  Under de veckorna finns det några tillfällen då man kan skriva in sig och bli medlem.

Schema  hittar du här

Under prova-på-veckan brukar det vara mycket folk och trångt i lokalen. Men i grupperna har vi satt ett tak på 50 inskrivna för att det ska bli så bra kvalitet på träningen som möjligt för dig, och för att våra instruktörer ska ha möjlighet att instruera på bästa sätt. Till platserna är det först till kvarn som gäller. Finns platser kvar efter inskrivningen så meddelas detta på Facebook.

Priser:

  • 1 500:- per termin för dig som har fyllt 18 år vid inskrivningstillfället

  • 1 200:- per termin för dig som är under 18 år

  • 500:- per termin för juniorer (upp till 15 år)

  • Stödmedlemskap kostar 100:- per termin

Vi bjuder på 2 veckors fri träning med start den 28 augusti. När du har bestämt dig för att fortsätta måste du registrera dig och betala avgiften. Senast 10 september ska avgiften vara betald. Efter det kan man bli medlem om plats finns i gruppen.


Du kan betala med kort, swish eller kontant. Du kan också sätta in pengar i förskott på vårt bankgiro 5470-2121. I så fall måste du skriva ut ett kvitto på inbetalningen och ta med det till inskrivningen. Vi skickar inte faktura och du kan inte betala per månad eller per träningstillfälle.

I alla träningsavgifter ingår medlemsavgift och därmed försäkring genom Riksidrottsförbundet. Du får träna i flera grupper (de du är behörig till och i mån av plats) samt på de kompletteringspass som klubben erbjuder.

Vi betalar inte tillbaka några pengar om du ångrar dig, tröttnar eller flyttar. Blir du skadad eller långtidssjuk kan du, mot läkarintyg, ha återstående träningstid innestående till terminen efter. Förutsatt att minst halva terminen är kvar när du blir sjuk.

Växjö Titans är en ideell förening

När man skriver in sig som medlem i Växjö Titans förbinder man sig också att göra en insats för klubben. All verksamhet är ideell – det betyder att ingen får betalt för att instruera, sitta i styrelsen eller jobba i receptionen  – så det gäller att vi alla hjälps åt för att utveckla verksamheten. Vi har valt att inte tvinga våra medlemmar att sälja saker, som många andra idrottsföreningar gör. Men alla medlemmar över 16 år måste bidra med lite av sin tid.

Som ny medlem i Titans får du tillsammans med ett par andra ansvara för städningen av lokalen och omklädningsrummen under en vecka. Som fortsättare kan du välja en städvecka,  nattvandra en gång under terminen eller att hjälpa till på återvinningscentralen Norremark en lördag mellan kl 9-14. Detta gäller samtliga medlemmar över 16 år. För att nattvandra måste du ha fyllt 18 år.

Ta med din almanacka till inskrivningen!

Som medlem i Växjö Titans är du skyldig att hålla dig informerad om vad som händer på klubben – här genom hemsidan, på vårt forum, vår Facebookprofil och anslag på klubben.

Terminer
Höstterminen 2017 varar från 28 augusti till och med 21 augusti 2018.

Har du frågor som rör medlemskap, betalning osv? Mejla: info@titans.se eller ring Kristina på tel 0703-02 53 62. Hon jobbar kontorstider och kan inte alltid ta telefon då. Skicka gärna ett sms. Du  kan också skicka meddelande genom vår Facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *