SM i BJJ 2021

Välkommen till Växjö och SM i BJJ 2021

Tid kvar till SM i BJJ 2021

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Lördagen den 27 november går SM i BJJ av stapeln i Teleborgshallen här i Växjö. Vi hoppas att det ska blir en riktigt bra tävling samt en trevlig vistelse i Växjö. Tveka inte att höra av er med frågor – vi tipsar med än gärna om såväl boende, restauranger (som vi har väldigt många bra) eller annat som ni undrar över. Släng iväg ett mejl till info@titans.se eller skicka ett meddelande på Messenger så svarar vi så snabbt vi kan.

Boende

Det finns en mängd en hotell i Växjö. Vi kan erbjuda er extra bra priser på fyra av dem:

HOTELL ESPLANAD
Hotell Esplanad
ligger i centrala Växjö med gångavstånd till stationen och restauranger.  I priserna ingår alltid frukost, wi-fi, satellit TV kanaler och kaffe/te.
Enkelrum:       795:- per rum och natt
Dubbelrum     995:- per rum och natt
Bokning görs på telefon 0470-225 820 eller mail info@hotelesplanad.com
Uppge bokningskod: Växjö Titans

QUALITY HOTEL ROYAL CORNER
Quality Hotel Royal Corner är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala Växjö. Alla hotellets 160 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum är rökfria och utrustade med wc, dusch/badkar och tv. Alla gäster har tillgång till wifi, gym och relaxavdelningen med pool, bubbelpool och bastu. Det finns fri gästparkering på bakgården i mån av plats.
Enkelrum:       800:- per rum och natt
Dubbelrum:    900:- per rum och natt
Trebäddsrum: 1080:- per rum och natt
Fyrbäddsrum: 1260:- per rum och natt
Bokning görs på 0470-70 10 00 eller till q.royalcorner@choice.se
Uppge bokningskod: Växjö Titans

ELITE STADSHOTELLET
I centrala Växjö ligger Elite Stadshotellet. Det är ett pampigt och vackert hotell som andas gamla anor. Parkering finns på torget utanför hotellet. Kommer du med tåg eller flygbuss är det bara 100 meters promenad till hotellet.

ELITE PARK HOTEL
Elite Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala Växjö och i direkt anslutning till Växjö Konserthus. Ett modernt hotell med nordisk design, ljust och funktionellt.

Elite Hotels erbjuder deltagare på SM i brasiliansk jiu-jiutsu 20% på ordinarie dagspris.
Bokning sker på Elite Hotels hemsida www.elite.se.

Uppge erbjudandekod PROVXO20 för att se tillgänglighet och boka. Erbjudandet gäller den 26-28 november 2021, i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden.


Det finns såklart en mängd andra hotell.
På gångavstånd från hallen ligger superhäftiga Teleborgs slott. Det sägs spöka i några av rummen… Ett enkelrum kostar 995 kr för en natt och ett dubbelrum 1595-1645 kr. Vågar du?

Vill du ha det riktigt gött – som en svensk mästare är värd –  så kan du bo på PM & vänner. Utsett till en av Sveriges bästa hotellupplevelser. Och en matsal med en stjärna i Guide Michelin. 5 minuters promenad från stationen. Och en frukost to die for!

Och här hittar du ännu fler alternativ

 

Följ oss gärna på Facebook och Instagram så missar du ingen information kring SM

Resa till Växjö

Växjö ligger mitt i Småland. Det är 45 mil till Stockholm. 20 till Malmö och 23 till Göteborg. Det går såklart utmärkt att åka tåg hit. Stationen ligger mitt i centrum på gångavstånd från hotell. Från stationen går bussar till arenan. Du kan flyga till Växjö från Bromma med BRA flyg. Från flygplatsen går det buss till centrum.

Ta sig till
arenan

Tävlingsarenan, som heter Teleborgshallen, ligger i stadsdelen Teleborg, mitt emot Linnéuniversitetet och campus. Adressen är Drabantvägen 2, men om du åker taxi räcker det att du säger Teleborgshallen – alla vet var det ligger. Det går bussar från stationen i centrum, som stannar 100 meter från entrén. Du kan ta buss nummer 5 och hoppa av vid hållplatsen Teleborgshallen, eller nummer 3 och hoppa av på Fredrik Bondes väg  (då får du korsa en väg för att komma till hallen. Kolla tidtabeller här. Kör du bil till arenan så finns det gott om gratis parkeringsplatser precis utanför.

Tävlingsdagen

Tävlingen beräknas starta kl. 11.00

Tävlande och coacher checkar in kl 9-10.30 och

Inträdet kostar inget.

Mat och dryck

Bönan & Mustaschen finns i hallen och serverar riktigt schysst kaffe – från Brasilien såklart. Där kan du också köpa mackor och dricka.

Utanför hallen står en food truck som serverar fin-fint käk både till dig som gillar kött och för dig som äter veganskt.

Sponsorer

Rebelz är huvudsponsor av BJJ SM 2021. Danne och Jimmy från Rebelz finns i hallen hela tävlingen.