Börja träna

BÖRJA TRÄNA

Vårterminen 2024 startar den 29 januari.

Du kan boka gratis prova-på-pass här.

Om du inte är nybörjare, och vill testa på att träna i fortsättningsgrupperna, så skicka ett mejl till info@titans.se eller ett meddelande på vår facebooksida. Ska du prova på som fortsättare måste du ha egen, full, utrustning.

PRISER:

  • 1 850:- per termin för dig som har fyllt 18 år vid inskrivningstillfället, gäller för en sport. 100:- tillägg per sport
  • 1 550:- per termin för dig som är under 18 år, gäller för en sport. 100:- tillägg per sport
  • 750:- per termin för träning i juniorgrupperna
  • 500:- för föräldrar som vill gymträna under tiden deras barn tränar (gäller juniorgrupperna)
  • 100:- per termin för stödmedlemskap

 

Du kan betala din träningsavgift med kort, swish eller kontant. Du kan också dela upp avgiften genom betalning via Klarna. Du måste registrera dig och betala på plats i receptionen. Receptionen är öppen i anslutning till alla prova-på-pass.

Observera att kvitto inte kan skrivas ut i efterhand. Behöver du kvitto för friskvårdsbidrag så säg detta vid betalning så stämplar vi kvittot med rätt uppgifter.

I alla träningsavgifter ingår medlemsavgift och därmed försäkring genom Riksidrottsförbundet. Du får träna i flera grupper (de du är behörig till och i mån av plats) samt på de kompletteringspass som klubben erbjuder.

Vi betalar inte tillbaka några pengar om du ångrar dig, tröttnar eller flyttar. Blir du skadad eller långtidssjuk kan du, mot läkarintyg, ha återstående träningstid innestående till terminen efter. Förutsatt att minst halva terminen är kvar när du blir sjuk.

Växjö Titans är en ideell förening

När man skriver in sig som medlem i Växjö Titans förbinder man sig också att göra en insats för klubben. All verksamhet är ideell – det betyder att ingen får betalt för att instruera, sitta i styrelsen eller jobba i receptionen  – så det gäller att vi alla hjälps åt för att utveckla verksamheten. Vi har valt att inte tvinga våra medlemmar att sälja saker, som många andra idrottsföreningar gör. Men alla medlemmar över 16 år måste bidra med lite av sin tid. Man kan välja  mellan att  hjälpa till på återvinningscentralen Norremark en lördag eller söndag mellan kl 11-16, eller nattvandra en fredag eller lördagnatt eller hjälpa till vid någon av våra storstädningar som sker under helger. Detta gäller samtliga medlemmar över 16 år (18 år om man ska nattvandra)

Du hittar vår medlemspolicy som du godkänner i och med att du betalar medlemsavgiften här

Vårterminen 2024
Vårterminen 2024 varar från 29 januari till och med juni 2024.

Har du frågor som rör medlemskap, betalning osv? Mejla: info@titans.se eller ring Kristina på tel
0703-02 53 62. Hon jobbar kontorstider och kan inte alltid ta telefon då. Skicka gärna ett sms. Du kan
också skicka meddelande genom vår Facebooksida.