Terminstart för Titans 2.0

Snart är det dags igen för ytterligare en termin på Växjö Titans – den 20:e i ordningen. Den 5 november firar vi nämligen 10-årsjubileum. Och (som vanligt) så kommer den här terminen att bli den mest fantastiska och bästa av dem alla. Vi har bland annat redan träningsläger med några av Sverige, och världens bästa instruktörer och utövare inplanerade. Att vi sedan har fått en rejäl ansiktslyftning på vår suveräna lokal (bland annat nytt golv) gör ju inte saken sämre.

Den här terminen har vi dessutom tillgång till lokalen bredvid vår (Karl-Oskarskolans gymnastiksal) och kan på så sätt ha ännu fler pass och mer plats.

Vi kör igång med lite information och uppvisning torsdagen den 1 september kl 19.00. Då kan du som är intresserad av att börja träna, eller bara är allmänt nyfiken på att kolla in Sveriges bästa kampsportsklubb, välkommen. Vi visar upp vår verksamhet och våra sporter och du kan prata med instruktörer och medlemmar.

Måndagen den 5 september startar vår prova-på-vecka enligt schemat som du hittar här. Då är det fritt fram att prova på thaiboxning och BJJ för er som är nybörjare. Under den här veckan finns det två tillfällen att bli medlem – tisdag 6 september kl 17.30-20.00 samt torsdag 8 september kl 17.00-20.00. Vi tar in max 50 personer i varje grupp och dessa brukar fyllas ganska snabbt. Efter prova-på-veckan tar vi inte in fler nybörjare förrän nästa termin.

Du kan läsa mer om klubben, vad det kostar och våra sporter här på webben – gör gärna det innan du mejlar eller ringer. Svaret på de flesta frågor finns här!

Känn dig varmt välkommen till oss på Växjö Titans!

4 Responses

  1. Hejsan!

    Jag och en polare hade tänkt att prova på thai på onsdag, är det bara att dyka upp då?, isf vad ska man ha på sig för grejer
    “kläder”?

  2. Det är bara att dyka och ha bekväma träningskläder samt vattenflaska med sig. Bästa sättet att komma i kontakt med föreningens ledare och få svar snabbt är via kontaktinformationen på hemsidan – det vill säga mail (info@titans.se) samt telefon till ordförande Ulf (073-979 21 62) eller kassör Kristina (070-302 53 62). Välkomna!

  3. Har väldigt skarpa funderingar på att börja träna mma eller bjj så nu har jag lite frågor när är nästa terminstart och var finns ni?

  4. Hej Richard! Kul att du är sugen på att börja träna med oss! Nästa terminsstart är i mitten av januari – håll utkik på titans.se efter nyår så kommer du att hitta information om hur du går tillväga. Där kan du även se var vi finns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *