You wanted the best - you got the best!

Titans tävlingsgrupp i BJJ har fortsatt att leverera fantastisk grappling på alla tävlingar i sikte den senaste tiden. På andra sidan klicket kan ni läsa om en del av alla de bravader som har presterats, på varje tävling har runt ett tiotal titaner ställt upp och en hel del i samma viktklasser så det har blivit en del interna titanuppgörelser i turneringarna. Hade vi inte behövt tävla mot varandra tror jag att många fler hade tagit medaljer, ingen kan ju kämpa som en titan!

Här är listan över alla som har tagit medalj i de senaste tävlingarna, många fler representerade Titans och gjorde fantastiskt bra ifrån sig, men jag har tyvärr inte koll på alla så någon (Jonas?) som var med får väldigt gärna komplettera listan.

Alive Submission Wrestling i Skene – John Nilsson tävlade för första gången och vann guld i -85 kg! Arne Midtsund Nordbö vann brons i samma klass och Jonas Albertsson knep bronset i avancerade -79 kg.

Stockholm Open BJJ – Jonas Albertsson vann silver i blåbälten -82,3 kg och förlorade i finalen mot en rutinerad motståndare som hade tävlat i sportjujutsu sedan 1999. Bland vitbältena tävlade Gustav Johanneson för första gången och tog guld -94,3 kg. Jonas Lindvall knep bronset i samma klass vilket även Arne Midtsund Nordbö, Joakim Hansson och Taultan Shaquiri gjorde i sina respektive klasser (-88,3, +100,5, och junior -79,3).

Fenix BJJ Tournament – Jonas Albertsson kom återigen hem med ett silver i blåbälten-82,3 kg efter två tuffa matcher och två som vanns med över 14-0 i poängställning. Taulant Shaquiri knep ett brons i juniorklassen medan Arne Midtsund Nordbö och Robin Björk vann silver respektive brons i vitbälten -88.3 kgsamma viktklass. Domarna på tävlingen var tyvärr inte av den utbildade sorten och många titaner blev tyvärr bortdömda, men mattan var platt i alla fall så lite rättvist var det kanske i alla fall.

Nu väntar SW-tävling i Nybro den 10 juni då flera av våra nya medlemmar den här terminen ska tävla för första gången, tillsammans med en del gamla matträvar. Vi kommer att gå ut med 100% och sedan öka, som alltid!