TERMINSTART 24 JANUARI

Terminstart 24 januari

Vi startar vårterminen 2022 den 24 januari .

Vi befinner oss fortfarande i en pandemi och behöver förhålla oss till det. Därför har vi inga öppna prova-på-veckor, men du kan boka gratis prova-på-pass här. Observera att det är bara bokning som gäller – det går alltså inte att dyka upp spontant på prova-på-pass. Detta är för att vi ska undvika trängsel.

Om du inte är nybörjare, och vill testa på att träna i fortsättningsgrupperna, så skicka ett mejl till info@titans.se eller ett meddelande på vår facebooksida. Ska du prova på som fortsättare måste du ha egen, full, utrustning.

På prova-på-passen kan du ha vanliga träningskläder (utan dragkedjor) – vi tränar barfota. Men när du har skrivit in dig behöver du köpa egen utrustning beroende på vilken sport du ska träna. Instruktörerna på passet kommer att berätta vad du behöver.

Kom bara om du är fullt frisk, och kom ombytt till prova-på-passen, våra omklädningsrum är stängda för att undvika onödig trängsel.

Träningsavgift ska betalas senast 6 februari, med reservation för att grupperna är fulla innan dess. Registrering och betalning sker på plats i receptionen som är öppen i anslutning till alla prova-på-pass. Du kan betala kontant, med kort eller swish. Vi registreringen måste du kunna uppge ditt personnummer (år-månad-dag-4 siffror), ditt mobilnummer och din e-postadress. Är du under 18 år behöver du ha en vårdnadshavare med dig. Obs! Det finns bara ett fast antal platser i varje grupp. Om du väntar för länge med att registrera dig så finns risken att platserna är slut.

Var snälla och läs information här på webben om vad som gäller när du tränar på Växjö Titans.

Håll koll på vår Facebooksida för snabbast och mest aktuell information. Du kan kolla på den även om du själv inte har Facebook. Men om du har – prenumerera gärna på våra evenemang så missar du garanterat inget. Om du håller muspekaren över Gilla-knappen kan du dessutom ange att du vill se alla våra inlägg. När du väl har blivit medlem kan du också gå med i den slutna gruppen ”VäxjöTitans Members Only” som bara är öppen för aktiva medlemmar.

Har du några frågor? Mejla info@titans.se eller skicka ett meddelande på Facebook så svarar vi så snabbt vi kan.

Känn dig varmt välkommen till oss på Växjö Titans!