TERMINSTART 24 AUGUSTI

Terminstart 24 augusti

Vid terminstarten den 24 augusti 2020 kommer vi bara ha träning för tidigare medlemmar samt personer med träningserfarenhet av våra sporter från andra föreningar. Detta på grund av de restriktioner som finns kring corona-smittan.

Vi får inte vara så många samtidigt i lokalen som vi ibland har varit och vi måste skapa luft i schemat för att undvika trängsel.

Vårt mål är att kunna ta in ett begränsat antal nybörjare med start 28 september. Mer information om detta kommer i början av september.

Träningsavgift ska betalas på plats i receptionen (för öppettider se vår Facebook-sida). Du kan betala kontant, med kort eller swish. Vi registreringen måste du kunna uppge ditt personnummer (år-månad-dag-4 siffror), ditt mobilnummer och din e-postadress. Är du under 18 år behöver du ha en vårdnadshavare med dig.

Håll koll på vår Facebooksida för snabbast och mest aktuell information. Du kan kolla på den även om du själv inte har Facebook. Men om du har – prenumerera gärna på våra evenemang så missar du garanterat inget. Om du håller muspekaren över Gilla-knappen kan du dessutom ange att du vill se alla våra inlägg. När du väl har blivit medlem kan du också gå med i den slutna gruppen ”VäxjöTitans Members Only” som bara är öppen för aktiva medlemmar.

Har du några frågor? Mejla info@titans.se eller skicka ett meddelande på Facebook så svarar vi så snabbt vi kan.

Känn dig varmt välkommen till oss på Växjö Titans!