TERMINSTART 20 JANUARI

Terminstart 20 januari – träna gratis i två veckor!

Vill du träna Thaiboxning, MMA eller Brasiliansk jiu-jitsu i en förening med erfarna, kunniga och pedagogiska instruktörer, tillsammans med Växjös skönaste snubbor och snubbar? I en förening där det dessutom anordnas träningsläger och seminarier med topputövare inom sina sporter? En förening som aktivt jobbar för jämställdhet och jämlikhet? Som blev valt till Årets klubb på Svenska Kampsportsgalan 2018. Och där du kan kompletteringsträna (tillträde till vårt gymloft ingår för alla medlemmar över 15 år) . Då har du hamnat helt rätt.

Måndagen den 20 januari börjar våra populära prova-på-veckor. Då kan du som är nyfiken på att träna med oss gå på hur många pass du vill och orkar. De enda passen som inte är öppna för dig som är nybörjare är de som heter något med fortsättare eller tävlingsgrupp.

Du hittar schemat för vårterminen här. Det gäller också för prova-på-veckorna. Du behöver inte anmäla dig i förväg utan det är bara att komma i god tid till passen och vara med! Vanligt träningskläder är det som gäller – inga byxor eller jackor med dragkedja dock, då kan du skada dina träningskompisar. Ta med en vattenflaska också!

Under den andra prova-på-veckan kan du registrera dig och betala träningsavgiften om du har bestämt dig för att du vill fortsätta. Receptionen är öppen under den veckan måndag-torsdag kl 18.00-20.00 samt lördag och söndag kl 11.00-12.30. Observera att det är et begränsat antal platser i varje grupp. Våra grupper har under de senaste åren blivit fulla under prova-på-veckorna, och det är först till kvarn som gäller.  Du hittar mer information om det, samt priser här. 

Träningsavgift ska vara betalt senast 2 februari, på plats i receptionen. Du kan betala kontant, med kort eller swish. Vi registreringen måste du kunna uppge ditt personnummer (år-månad-dag-4 siffror), ditt mobilnummer och din e-postadress. Är du under 18 år behöver du ha en vårdnadshavare med dig. Efter 2 februari kan du bli medlem om det finns platser kvar i grupperna. Från och med den 3 februari har bara betalande medlemmar tillträde till passen.

Håll koll på vår Facebooksida för snabbast och mest aktuell information. Du kan kolla på den även om du själv inte har Facebook. Men om du har – prenumerera gärna på våra evenemang så missar du garanterat inget. Om du håller muspekaren över Gilla-knappen kan du dessutom ange att du vill se alla våra inlägg. När du väl har blivit medlem kan du också gå med i den slutna gruppen ”VäxjöTitans Members Only” som bara är öppen för aktiva medlemmar.

Har du några frågor? Mejla info@titans.se eller skicka ett meddelande på Facebook så svarar vi så snabbt vi kan.

Känn dig varmt välkommen till oss på Växjö Titans!