TERMINSTART 29 JANUARI

Terminstart 29 januari

Vi startar vårterminen 2024 den 29 januari.

Du kan boka gratis prova-på-pass här. Observera att det är bara bokning som gäller – det går alltså inte att dyka upp spontant på prova-på-pass. Detta är för att vi inte ska bli för många på passen och för att instruktörerna ska ha tid för alla.

Om du inte är nybörjare, och vill testa på att träna i fortsättningsgrupperna, så skicka ett mejl till info@titans.se eller ett meddelande på vår facebooksida. Ska du prova på som fortsättare måste du ha egen, full, utrustning.

På prova-på-passen kan du ha vanliga träningskläder (utan dragkedjor) – vi tränar barfota. Men när du har skrivit in dig behöver du köpa egen utrustning beroende på vilken sport du ska träna. Instruktörerna på passet kommer att berätta vad du behöver.

Om du vill fortsätta träna efter du har provat på

Träningsavgift ska betalas senast 11 februari, med reservation för att grupperna är fulla innan dess. Registrering och betalning sker på plats i receptionen som är öppen i anslutning till alla prova-på-pass. Du kan betala kontant, med kort eller swish. Du kan också dela upp avgiften genom betalning via Klarna-appen. Vi registreringen måste du kunna uppge ditt personnummer (år-månad-dag-4 siffror), ditt mobilnummer och din e-postadress. Är du under 18 år behöver du ha en vårdnadshavare med dig.

Om det finns plats i grupperna efter den 11 februari så lägger vi ut information om det och om vi kör fler prova-på-tillfällen.

Håll koll på vår Facebooksida för snabbast och mest aktuell information. Du kan kolla på den även om du själv inte har Facebook.
Om du håller muspekaren över Gilla-knappen kan du dessutom ange att du vill se alla våra inlägg. När du väl har blivit medlem kan du också gå med i den slutna gruppen ”VäxjöTitans Members Only” som bara är öppen för aktiva medlemmar.

Har du några frågor? Mejla info@titans.se eller skicka ett meddelande på Facebook så svarar vi så snabbt vi kan.

Känn dig varmt välkommen till oss på Växjö Titans!