JUNIORGRUPPER HÖSTEN 2020

Vi kommer, precis som med vuxengrupperna, inte ta in några nybörjare den 24 augusti. Detta gäller både juniorgrupperna i thaiboxning och BJJ. Förhoppningsvis ser läget bättre ut i september så vi kan ta in ett begränsat antal nybörjare då. Mer information om detta kommer i början av september.

OBS! GÄLLANDE BJJ KNATTAR HÖSTTERMINEN 2020

Vi är ledsna över att behöva meddela att vi inte kommer att ha någon träning för knattarna vid terminstarten den 24 augusti, och det är av flera anledningar.

I knattegruppen vill de flesta barnen ha någon vuxen anhörig på nära håll. Med gällande corona-läge kan vi inte tillgodose detta. Vi kommer inte att tillåta någon publik för att undvika trängsel.

Vi har dessutom, som lök på laxen, hamnat i en situation där vi har för få instruktörer till vårt förfogande. En av våra juniorinstruktörer går hemma med avsliten hälsena och en annan har lite nya förhållande när det gäller jobb.

Vår knattegrupp är den grupp som kräver mest resurser och väldigt erfarna instruktörer och därför är det svårt att med kort varsel få fram nya.

Vi hoppas, och jobbar på, att kunna starta upp knattegruppen lite senare.

Fyller ditt barn 8 under hösten kan de vara med i juniorgruppen.