Update - full thaiboxningsgrupp

Nu är våra prova-på-veckor över. Vi har haft otroligt mycket folk i lokalen bitvis. Jätteroligt att det är så populärt att träna hos oss.

I går när vi räknade ihop antalet registrerade så kontrasterade vi att thaiboxningsgruppen för vuxna är full med råge. Det känns jättetrist att behöva säga nej till någon, men vi måste dra gränsen någonstans. Det är för att vi ska kunna bedriva en bra verksamhet där instruktörerna har möjlighet att se, och lära, alla. Kvalitet är alltid viktigare för oss än kvantitet.
Vi har några enstaka platser kvar i BJJ- och MMA-grupperna samt i juniorgrupperna. Vill du prova på BJJ eller MMA en gång innan du bestämmer dig så hör av dig via mejl på info@titans.se eller via ett meddelande till vår Facebooksida.

Från och med i dag, måndag 12 september, får alltså bara du som är medlem eller fått medgivande att prova på vara med på passen.

Detta gäller våra vuxengrupper. Är du mellan 10 och 15 och vill träna thaiboxning eller mellan 8-13 och vill träna BJJ så funkar det att prova på ett par veckor till.
Kolla vårt schema för rätt tid.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *