Höstterminen 2016

 

Är du intresserad av att träna MMA, thaiboxning

eller Brasiliansk jiu jitsu?

Eller är du bara intresserad av att fysträna dig till ditt livs form? 

 

Vill du göra det i en förening med erfarna, kunniga och pedagogiska instruktörer och tillsammans med Växjös skönaste snubbor och snubbar? I en förening där det dessutom anordnas träningsläger och seminarier med topputövare inom sina sporter? En förening som aktivt jobbar för jämställdhet och jämlikhet? Och där du kan kompletteringsträna (tillträde till vårt lilla gym ingör för alla medlemmar över 15 år) och har tillgång till massör, osteopat, mental coach och kostrådgivare. Då har du hamnat helt rätt.

Måndagen den 29 augusti börjar våra populära prova-på-veckor. Då kan du som är nyfiken på att träna med oss gå på hur många pass du vill och orkar. De enda passen som inte är öppna för dig som är nybörjare är de som heter något med fortsättare eller tävlingsgrupp.

Du hittar schemat för vårterminen här. Det gäller också för prova-på-veckorna. Du behöver inte anmäla dig i förväg utan det är bara att komma i god tid till passen och vara med! Vanligt träningskläder är det som gäller – inga byxor eller jackor med dragkedja dock, då kan du skada dina träningskompisar. Ta med en vattenflaska också!

Receptionen är öppen de flesta kvällar under dessa veckorna, det är där du kan ställa frågor samt registrera dig och betala träningsavgiften när du har bestämt dig för att du vill fortsätta. Du hittar med information om det, samt priser här.

Träningsavgift ska vara betalt senast 11 september, på plats i receptionen. Du kan betala kontant, med kort eller swish. Vi registreringen måste du kunna uppge ditt personnummer (år-månad-dag-4 siffror). Efter 11 september kan du bli medlem om det finns platser kvar i grupperna.

Den här webbplatsen är lite gammal och vi jobbar på att bygga en ny. Fram tills dess rekommenderar vi att ni håller koll på vår Facebooksida för snabbast och mest aktuell information. Du kan kolla på den även om du själv inte har Facebook. Men om du har – prenumerera gärna på våra evenemang så missar du garanterat inget. Om du håller muspekaren över Gilla-knappen kan du dessutom ange att du vill se alla våra inlägg. När du väl har blivit medlem kan du också gå med i den slutna gruppen “VäxjöTitans Members Only” som bara är öppen för aktiva medlemmar.

Har du några frågor? Mejla info@titans.se eller skicka ett meddelande på Facebook så svarar vi så snabbt vi kan.

Känn dig varmt välkommen till oss på Växjö Titans!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *